Edimax SA:MP
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeLatest imagesRegisterLog in

Prijava za lidera Diablosa sa Misteron(Jimmy neaktivan)

Go down 
AuthorMessage
Guest
Guest

Prijava  za lidera Diablosa sa Misteron(Jimmy neaktivan) Empty
PostSubject: Prijava za lidera Diablosa sa Misteron(Jimmy neaktivan)   Prijava  za lidera Diablosa sa Misteron(Jimmy neaktivan) EmptySat Jan 29, 2011 1:24 pm

IC

Ime i Prezime:Kralj_Luka
Recite nesto o Sebi:Zovem se Kralj_Luka.Zivim u Los Santosu imam 28 godina.Posao mi je diler oruzja dobro zaradujem.Imam 2 auta Buffalo i ZR 150.
Godine:28
Spol:Musko
Mesto Rodjenja:Los Santos
Mesto boravka:[/color]Los Santos

OOC

]Nick na Forumu:Kralj Luka
Slika Statsa (OBAVEZNO):
Leader-a koje org zelite?:Los Diablos
Razlog zbog koga zelite:Jimmy je neaktivan,a i Mister se slaze,kaze da mu je tesko vodit sve samome pa bi mu ja pomogao!
Komentar:no coment

RP TesT

Sta je Power Gaming?:Radnja nemoguca u RL.npr.Skocim s zgrade od 20 metara padnem i ne bude mi nista.

Sta je MG?:Mjesanje ICC I OCC chata.

Sta je IC?:chat vezan za igru..npr..koi si lvl u igri?!

Sta je OOC?:chat nevezan za igru..npr-imas li fb /b imas li fb?
Sta je GFA?:Vadenje oruzja bez /me i /do komande.npr.Idem nekoga pucat i ne napisem /me vadi gun /do izvadio.

Sta je DM?:Pucanje bez razloga.npr.Nekoga vidim i pocnem ga pucat bez ikakvog RP razloga.

Sta je RK?:Ubojstvo iz osvete.npr.Neko me ubije i ja ga trazim po gradu da ga ubijem.

Sta je RP?:Simuliranje stvarnog zivota.

Sta je BH?:Skakanje dok trcim.npr Skacem dok trcim da bi pobjegao PD-u.

Sta je DB?:Pucanje s mjesta vozaca na pjesake ili gazenje pjesaka.

Sta je SK?:Ubijanje na spawnu.npr,Ja se spawnam ti me ubijes ja se spawnam i opet me ubijes.

Ja Kralj_Luka kada dobijem leadera ostacu na mestu leadera 30 dana. (ako ne ostanem slede mi Area 2h i /chard 200k..)
Back to top Go down
Guest
Guest

Prijava  za lidera Diablosa sa Misteron(Jimmy neaktivan) Empty
PostSubject: Re: Prijava za lidera Diablosa sa Misteron(Jimmy neaktivan)   Prijava  za lidera Diablosa sa Misteron(Jimmy neaktivan) EmptySat Jan 29, 2011 4:59 pm

I JA SE SLAZEN DA KRALJ VODI ORG SAMNOM JER JE JIMMY NEAKTIVAN I NEMA GA NA SERVERU,A MENI JE SVE TESKO SAMOM USKLADIT PA BI MI DOBRO DOSLA POMOC,A ON JE RANK 5 I AKTIVAN JE,DONATOR,NEMA PRITUZBI NA NJEGA ITD.... Wink
Back to top Go down

Prijava za lidera Diablosa sa Misteron(Jimmy neaktivan)
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Prijava za lidera Diablosa
» prijava za lidera diablosa!
» Prijava za lidera PD(Lukas neaktivan,PD-a nema na ulicama LS-a,pa se zato prijavljujem)