Edimax SA:MP
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeLatest imagesRegisterLog in

Prijava za lidera Bloods

Go down 
AuthorMessage
Guest
Guest

Prijava za lidera Bloods Empty
PostSubject: Prijava za lidera Bloods   Prijava za lidera Bloods EmptySat Feb 12, 2011 6:03 pm

Ime i Prezime:Uros_Ryder
Recite nesto o Sebi:Zovem se Urso_Ryder.Dolazim iz LasVegasa i imam 24 godine.Od detinjstva imam traumu od nozeva,ali sam sada postao profesionalac sa nozevima.Sa svojim ujakom prodajem razne droge i oruzja.Pljackam po marketima i trafikama,a droge na nekim mracnim mestima.To je to o meni.
Godine: 24
Spol: Muško
Mesto Rodjenja: LasVegas
Mesto boravka: LosSantos

Out Of Caracter

Nick na Forumu:Uros
Slika Statsa (OBAVEZNO):http://slike.hr/slike/samp017_87330.png.html
Leader-a koje org zelite?: Bloods
Razlog zbog koga zelite:Bloods-ima treba neki dobar vodja i ja posedujem kvalitete za vodju.
Komentar:Bloods Zauvek :DDDD

RolePlay

Sta je PowerGaming?:Radjnje koje nisu moguce u RL:Ja se vozim na krowu vozila i ne padnem sa njega.

Sta je MetaGaming?:Mesanje OOC i IC:Ja napisem na /b dobar dan imate li nesto para a to treba u IC-u.

Sta je InCaracter?:Sve vezano za lika u igrici:Ja napisem na IC-u dobar dan jel imate nesto para na zajam?

Sta je OutOfCaracter?:Sve NE vezano za igricu:Ja napisem na /b ee jel si slusao pesmu na Youtube.

Sta je GunFromAss?: Vađenje oruzja bez /me komande:Dodjem do burga i samo izvadim gun i krenem da pucam.

Sta je DeathMatch?: Ubijanje ljudi bez razloga:Dodjem ja do burga i krenem da pucam po ljudima.

Sta je RevangeKill?:Ubijanje ljudi iz osvete:Mene neko ubije i ja se spawnujem i jurim ga po gradu da bi ga ubio.

Sta je RolePlay?:Simulacija stvarnog života.

Sta je BunnyHopp?:Skakanje i trcanje u isto vreme kako bi bili brzi:Zurim negde i ja sada krenem da skacem i da trcim u isto vreme zbog brzine.

Sta je DriveBy?:Ubijanje ljudi sa mesta vozaca:Ja dodjem i vidim igraca i zgazim ga tako ga ubijem.

Sta je SpawnKill?:Ubistvo na spawnu.Ja dodjem do GSF baze i vidim clana i ubijem ga i kada se on spawnuje opet ja ga kill.

Ja Uros_Ryder kada dobijem leadera ostacu na mestu leadera 30 dana. (ako ne ostanem slede mi Area 2h i /chard 200k..)
Back to top Go down
Guest
Guest

Prijava za lidera Bloods Empty
PostSubject: Re: Prijava za lidera Bloods   Prijava za lidera Bloods EmptySun Feb 13, 2011 7:22 am

Za sada mi još ne treba drugi lider, sry
Back to top Go down

Prijava za lidera Bloods
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Prijava za lidera bloods
» Prijava za lidera Bloods (Mihael mi je rekao da se prijavim jer je on otisao)
» Prijava za lidera GSF ( pomocnog lidera s Marinom )
» Prijava za lidera HA (pomocnog lidera s Dariom )
» Prijava za Lidera PD-a