HomeFAQRegisterLog in

Share
 

 Nastanak SWATA (Ic prica)

Go down 
AuthorMessage
Guest
GuestNastanak SWATA (Ic prica) Empty
PostSubject: Nastanak SWATA (Ic prica)   Nastanak SWATA (Ic prica) EmptyFri Aug 05, 2011 5:22 pm

Nastanak S.W.A.T.A
Zapoceo je dan kao i svaki drugi...Moj otac krenu je na posao. Bilo je sef policije. Prolazili su sati, a ja sam jedva cekao kad se vrati kuci da mi isprica sto je radio na poslu. Bila je vecer njega jos nije bilo. Cekao sam i cekao. U jedan sat poslije ponoci dosla su dva policajca da bi nam priopcila da je moj otac ubijen! Kad sam to cuo poludio sam. Nakon nekoliko dana zaposlio sam se u Policiji. Dobio sam ulogu kontrolora. Upoznao sam novog kolegu Tonia Twilighta. On je vec duze radio u policiji i jako je iskusan policajc. Vozili smo se Gantonom... Uglegdali smo par razbojnika kako prisiljuju jednog muskarca da im da sav novac. No on je to odbijao. Mi nismo stigli doci i oni su ga upucali i pobjegli. Tog dana odlucio sam ojacat policiju da se bori protiv kriminala osmislio sam sve.


Dosao je i taj dan...
Nakon dugo razmisljanja izabrao sam ime mjesto gdje ce mo se nalazit tj. gdje ce nam biti baza. Dao sam nam ime S.W.A.T tj. Special Weapons and Tactital. Naravno ja i toni smo pokrenuli S.W.A.T. Njegov otac bio je bogat te nam dao sredstva da ostvarimo nasu zelju. Za pocetk smo kupili 2 Hummera i jedan veci kamion.


Vojnici
Bilo je puno razmisljanja oko vojnika. Odlucili smo da trebaju imati zavrsenu vojnicku akademiju. Javilo nam se par ljudi. Pozvali smo ih u nasu bazu u ured. Nakon par sati razgovora primili smo im te podjelili zaduzenja. Na pocetku svi su imali jednake povlastice. Kako su dani prolazili primali smo nove ljude. Oni prvi clanovi koji su prvi usli postali su meni i Toniu desna ruka.
Cime se bavimo?
Mi kao vojska tj. SWAT bavimo se hvatanjem dilera, prekidanjem velikih akcija dilanjem droge i svega ilegalnog.
Back to top Go down
 
Nastanak SWATA (Ic prica)
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Edimax SA:MP :: SWAT-
Jump to: